Wat is Golfstart?

Golfstart is onze GVB cursus die o.a. word gegeven in Zwolle en is bedoeld voor iedereen die willen beginnen met golf. Met Golfstart haal je namelijk in 2 dagen je landelijke NGF-Baanpermissie en kan je zelfstandig gaan golfen op bijna alle golfbanen van Nederland! Doe mee met Golfstart in Zwolle of kies uit onze 10+ andere locaties door heel Nederland. Daardoor is er altijd wel een Golfstart bij jou in de buurt!

Golfstart Breda

Inhoud Golfstart

Golfstart is de leukste manier om te beginnen met golf. Je gaat namelijk meteen de golfbaan in om aan de slag te gaan met pitchen, putten en je swing! Golfstart beslaat 2 hele dagen (10:00-16:30) en word gegeven op vrijdag & zaterdag of zaterdag & zondag. Wees niet bang: Je hebt geen ervaring nodig en ook je leeftijd maakt bij golf gelukkig niet uit.

 

Golfstart Breda

Golfstart Zwolle

De exacte Golfstart locatie in de regio Zwolle is: Dutch Golf in Hattem. Deze golfbaan is met zijn toegankelijke en gastvrije karakter perfect om te leren golfen. kwaliteit staat altijd voorop. Daarom krijg je tijdens Golfstart uitsluitend les van een PGA of NGF opgeleide golfprofessional. Klik hier voor een volledige omschrijving

Golfstart NGF pas

Baanpermissie & Handicap 54

Nadat je hebt meegedaan aan Golfstart word je GVB geregistreerd bij de NGF en ontvang je binnen 14 dagen je Officiële NGF-pas. Hierop staat je GVB: baanpermissie vermeld. Nu kan je gaan golfen op bijna alle golfbanen in Nederland. Deze baanpermissie kan je daarnaast zelfstandig omzetten naar een handicap 54. Ook krijg je gratis toegang tot de Golf.nl App!  

Meedoen met Golfstart in Zwolle?

Met Golfstart beleef je 2 leuke dagen, ga je zelf aan de slag en zie je alle hoeken van de golfbaan!

Schrijf je meteen in en ontvang € 50,- korting!