Wat is golfstart?

Golfstart is de GVB cursus van Golf Startpunt. Met Golfstart ga je dus in 2 dagen je golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen. Super handig! Want met je GVB op zak kan je zelfstandig gaan golfen op bijna alle golfbanen van Nederland! Beginnen met golf was nog nooit zo makkelijk. Je kan meedoen in de regio Utrecht of één van de andere 8 Golfstart locaties. Daardoor is er altijd een Golfstart bij jou in de buurt! Klik hier voor meer informatie

Golfstart Utrecht

Inhoud Golfstart

Golfstart is een tweedaagse GVB cursus en word gegeven op vrijdag & zaterdag of zaterdag & zondag. Golfen leer je het snelste wanneer je het zelf probeert. Met Golfstart ga je dus meteen de golfbaan in om te oefenen met pitchen, putten en je swing! De cursus is geschikt voor jong en oud en er zijn leenmaterialen (zoals clubs en oefenballen) beschikbaar.

Golfstart Utrecht

Golfstart Utrecht

Meedoen met Golfstart in Utrecht op de volgende golflocatie: Nieuwegeinse Golfclub – The Mondial. Deze prachtige Golfstart locatie is vanwege de centrale ligging makkelijk te bereiken. Je krijgt op hoogste niveau les van de zeer enthousiaste golfprofessional Oscar Torres. Oscar maakt van iedere Golfstart cursus een feestje!

Golfstart NGF pas

Baanpermissie & Handicap 54

Met Golfstart haal je 100% gegarandeerd NGF baanpermissie. Hiermee kan je zelfstandig beginnen met golf op bijna alle golfbanen in Nederland. Daarnaast word je GVB bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) geregistreerd en krijg je binnen 14 dagen je NGF-pas thuis gestuurd. Daarnaast krijg je gratis toegang tot de officiële Golf.nl App! 

Wanneer ga jij meedoen met Golfstart?

Bekijk alle cursusdata en doe mee met onze tweedaagse Golfstart cursus in Utrecht!

Of kies uit de overige 10+ locaties door heel Nederland.

Reserveer nu en ontvang € 50,- korting!