Meedoen met Golfstart in de regio Arnhem

Golfstart is de GVB cursus van Golf Startpunt die je kan volgen in o.a. Arnhem. Met deze GVB cursus haal je niet alleen snel maar ook makkelijk je golfvaardigheidsbewijs (GVB). Hiermee kan je zelfstandig gaan golfen op bijna alle golfbanen van Nederland. Naast Arnhem zijn er nog 10 andere Golfstart locaties!

Golfstart Arnhem

Inhoud Golfstart

Golfstart bestaat uit twee hele dagen les (10:00-16:30) en word gegeven in het weekend. Onder leiding van onze PGA opgeleide golfprofessional ga je meteen de golfbaan in. Je gaat dus meteen aan de slag met pitchen, putten en je swing! Daarna kan je dit alles oefenen tijdens de oefenronde die je met je Golfstart groepje gaat spelen.

Golfstart locatie Arnhem

Locatie Arnhem

De Golfstart locatie in de regio Arnhem is: Kasteel Engelenburg in Brummen. Niet alleen de golfbaan maar ook het kasteel maken deze Golfstart locatie tot een waar sprookje. Daarnaast kan je je Golfstart helemaal compleet maken met een overnachting in het kasteelhotel.

Golfstart weekend Arnhem

Baanpermissie & handicap 54

Nadat je hebt meegedaan met Golfstart word je GVB geregistreerd bij de NGF en ontvang je binnen 14 dagen je NGF pas. Deze NGF pas fungeert als een toegangsbewijs tot de golfbanen. Bekijk hier waar je o.a. kan gaan spelen. Nu kan je helemaal zelfstandig gaan beginnen met golf.

Beginnen met golf doe je met Golfstart!

Haal makkelijk & snel je golfvaardigheidsbewijs in Arnhem of op één van de andere 10 locaties. Kortom: Er is altijd een Golfstart bij jou in de buurt!

Schrijf je nu in en ontvang €50 korting!