Doe mee met Golfstart in Amsterdam en haal in 2 dagen een landelijke NGF Baanpermissie. Haal je makkelijk en snel en zonder gedoe je golfvaardigheidsbewijs. Daarnaast kan je natuurlijk kiezen uit nog 10 andere cursuslocaties. Na de cursus krijg je een officiële NGF-pas thuis gestuurd en kan je zelfstandig gaan golfen op bijna alle golfbanen van Nederland. Beginnen met golf was nog nooit zo makkelijk!
Golfstart Amsterdam

Golfstart Amsterdam

Golfstart is een tweedaagse GVB cursus die word gegeven op golfbaan de Hoge Dijk te Amsterdam. Onder begeleiding van onze enthousiaste PGA Golfprofessionals krijg je 2 dagen golfles. Deze worden gegeven op vrijdag & zaterdag of zaterdag & zondag van 10:00 tot 16:30. Je gaat meteen de golfbaan op om aan de slag te gaan met alle onderdelen van het golfspel!

Golfstart Amsterdam

Golfstart Garantie

Als je meedoet met Golfstart dan haal je gegarandeerd je GVB: landelijke NGF Baanpermissie. Deze kan je vervolgens zelfstandig omzetten naar een handicap 54. Om dit extra makkelijk voor je te maken krijg je toegang tot de officiële Golf.nl App waarmee je deze scorekaarten zelf kan invoeren. Na de cursus krijg je jouw NGF pas thuis gestuurd en kan je zelfstandig golfen op bijna alle golfbanen in Nederland!

Doe mee met Golfstart in Amsterdam!

Beginnen met golf doe je met Golfstart. Bekijk alle Golfstart locaties & data en schrijf je in voor een cursus bij jou in de buurt!

Early birds ontvangen €50 korting!